MENU
Головна » 2015 » Вересень » 3 » Пропонуємо вівсяне борошно власного виробництва
18:47
Пропонуємо вівсяне борошно власного виробництва

Вівсяне борошно

Що таке овес для людини? Та практично все. Це і їжа для дорослих, і дитяче харчування, і ліки, і корм для худоби.

Багатий витамино- і амінокислотний склад, а так само, корисні і  цілющі властивості вівса, широко використовуються в народній медицині і фармакологічної промисловості.В зернах вівса міститься 50-60% крохмалю , до 20% клітковини, біля 20% білків, необхідні організму амінокислоти: лізин і триптофан.

 Усі якості вівса зберігаються при його переробці, тому користь від вівсяної муки точно така ж як і від самого злаку.

Крім того, овес багатий вітамінами групи Ввітамінами Е і А. Якщо говорити про корисні продукти, то саме овес стоїть на першому місці серед всіх продуктів для здорового харчування. Причин тому багато.

Внесення до дієти продуктів із вівсу ті вівсяної муки, відновлює ритм серцевої діяльності. Це пояснюється благотворною дією вітамінів групи В на нашу центральну нервову систему. Вживання в їжу вівса, нормалізує вміст холестерину і цукру в крові.

Тому вівсяні страви рекомендовані при цукровому діабеті і захворюваннях серцево-судинної системи. Білок, що міститься у вівсі, необхідний для росту і регенерації тканин.

Амінокислотний склад вівсяного білка найбільш близький до складу м'язового білка людини, що і робить його найбільш цінним продуктом.

До складу вівса входять так необхідні організму людини мінерали - кальцій і фосфор. Саме тому овес рекомендують включати в свій раціон людям похилого віку.

Овес використовується для вироблення борошна, крупи і толокна. Серед інших круп вівсяна крупа займає перше місце за поживністю. Її рекомендують спортсменам в якості спортивного харчування.

Вівсяну муку зараз дуже широко застосовують для випічки і в кондитерському виробництві.

 

З питань реалізаціЇ борошна звертейтесь за тел. +38-067-831-58-47 Марина

Переглядів: 1253 | Додав: olga_p | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]