MENU
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Вівсяне борошно
olga_pДата: Четвер, 26.03.2015, 15:24 | Повідомлення # 1
АДМИН
Група: Администраторы
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline


Вівсяне борошно


За складом амінокислот вівсяне борошно є найближчим до цінного м'язового білка, що робить його чудовим дієтичним продуктом. У вівсяному борошні зосереджено багато легкозасвоюваних вуглеводів, крім того, воно сприяє утворенню в організмі серотоніну, який відповідальний за гарний настрій.

Борошно вівсяне відрізняється зниженим вмістом крохмалю і підвищеним вмістом жиру і рослинних харчових волокон. У вівсяного борошна є амінокислоти, вітаміни В, Е, А, ферменти, набір мікроелементів, у тому числі кремній, що грає важливу роль в процесі обміну речовин, мінеральні солі, клітковина.

Вівсяне борошно дуже добре підходить для випікання борошняних страв. Фаворитами є печиво та млинці. Дієтологи вважають, що овес, із зерен якого отримують борошно, корисніше інших злаків. Він допомагає налагодити обмін жирів, прибирає шлаки з організму, знижує цукор. Останнє властивість особливо корисно для людей із зайвою вагою і хворих  діабетом.

З питань реалізаціЇ борошна звертейтесь за тел. +38-067-474-03-61 Олена
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: