olga_p | Дата: Четвер, 26.03.2015, 15:24 | Повідомлення # 1 |
АДМИН
Група: Администраторы
Повідомлень: 6
Статус: Offline
| Вівсяне борошно
За складом амінокислот вівсяне борошно є найближчим до цінного м'язового білка, що робить його чудовим дієтичним продуктом. У вівсяному борошні зосереджено багато легкозасвоюваних вуглеводів, крім того, воно сприяє утворенню в організмі серотоніну, який відповідальний за гарний настрій.
Борошно вівсяне відрізняється зниженим вмістом крохмалю і підвищеним вмістом жиру і рослинних харчових волокон. У вівсяного борошна є амінокислоти, вітаміни В, Е, А, ферменти, набір мікроелементів, у тому числі кремній, що грає важливу роль в процесі обміну речовин, мінеральні солі, клітковина.
Вівсяне борошно дуже добре підходить для випікання борошняних страв. Фаворитами є печиво та млинці. Дієтологи вважають, що овес, із зерен якого отримують борошно, корисніше інших злаків. Він допомагає налагодити обмін жирів, прибирає шлаки з організму, знижує цукор. Останнє властивість особливо корисно для людей із зайвою вагою і хворих діабетом.
З питань реалізаціЇ борошна звертейтесь за тел. +38-067-474-03-61 Олена
|
|
| |