MENU
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гречане борошно
olga_pДата: Четвер, 26.03.2015, 14:56 | Повідомлення # 1
АДМИН
Група: Администраторы
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline


Гречане борошно

Гречане борошно  має високу поживну цінність, хорошою засвоюваність та прекрасні смакові якості. Відмінною особливістю гречаного борошна є відсутність у його складі ГЛЮТЕНА. Страви на основі гречаного борошна рекомендують в якості додаткового джерела харчових волокон, білка, мікроелементів.

Включення в щоденний раціон харчування страв на основі гречаного борошна,забезпечує організм потужної профілактикою від «хвороб цивілізації». На думку лікарів, такими хворобами є порушення обміну речовин, підвищений вміст холестерину і токсинів, ожиріння, розлад імунної системи, порушення травлення, стреси, серцево-судинні захворювання, наслідки екологічної ситуації.

Гречане борошно широко застосовується в дитячому та дієтичному харчуванні, при приготуванні різних гарнірів, запіканок, млинців, оладок, кексів, кондитерських виробів і макаронів.

Користь гречаного борошна - великий вміст в ноьму харчових волокон, багатого мінерального і вітамінного складу, який під стать аналогічного складу гречаної крупи. Але, хотілося б, детальніше зупинитися саме на змісті харчових волокон в гречаному борошні. У ньому вони представлені пектином і лігніном, целюлозою і геміцелюлозою. Саме ці речовини позволяютгречневой борошні чинити на організм людини оздоровлюючий і очищає ефект.

Вживання продуктів з гречаного борошна показано не тільки при дієтичному харчуванні.

Гречане борошно рекомендується при посилених розумових і фізичних навантаженнях, при порушеннях обміну речовин, з метою профілактики атеросклерозу і зміцнення серцево-судинної системи людини.

Для профілактики атеросклерозу і зміцнення серцево-судинної системи рекомендується випивати в день 2 склянки гречаного киселю. Готувати його просто: достатньо взяти 3 ложки борошна розвести в 300 мл холодної води і декілька хвилин проварити, періодично помішуючи.

З питань реалізаціЇ борошна звертейтесь за тел.+38-067-474-03-61 Олена
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: